Παιδιατρικό Τμήμα

Στόχος των ιατρών μας είναι η άμεση και στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος των μικρών μας ασθενών, με βάση τα νεότερα δεδομένα της παιδιατρικής.

Στόχος του Παιδιατρικού Ιατρείου του Mediterraneo First Care είναι η σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών, μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων. Επιστημονικό προσωπικό υψηλής εμπειρίας και εκπαίδευσης παρέχει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Παιδιατρικής, σε ένα ζεστό χώρο φτιαγμένο και διαμορφωμένο κατάλληλα για να αισθάνεται ευχάριστα το παιδί.

Σε συνεργασία με το Ιατρείο ΩΡΛ για παιδιά, την Παιδοδοντίατρο, το Ιατρείο Παιδικής & Εφηβικής Παχυσαρκίας, το Παιδο-ενδοκρινολογικό Ιατρείο και το Ιατρείο Παιδικού Διαβήτη, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας για το παιδί.

Επίσης, όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις (αιμοληψία κ.λ.π.) και οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται άμεσα από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος των ιατρών μας είναι η άμεση και στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος των μικρών μας ασθενών, με βάση τα νεότερα δεδομένα της παιδιατρικής και πάντα με επιστημονικά τεκμηριωμένες σύγχρονες μεθόδους.

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ