Κωνσταντίνος Ντούσικος

Καρδιολόγος

Ο κ. Κωνσταντίνος Ντούσικος είναι απόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (ΕΚΠΑ). Εκπαιδεύτηκε στην ειδικότητα της καρδιολογίας και επεμβατικής καρδιολογίας στην Καρδιολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «Αλεξάνδρα» και είναι υποψήφιος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ. Ως μέλος της πειραματικής ομάδας της Θεραπευτικής Κλινικής του ΕΚΠΑ συμμετείχε σε πλήθος πειραματικών πρωτόκολλων ενώ έχει λάβει μέρος ως συνερευνητής σε αρκετές κλινικές πολυκεντρικές μελέτες.

Διαθέτει εμπειρία στον καρδιολογικό προγεννητικό έλεγχο και παρακολούθηση εγκύου, ενώ είναι Επιστημονικά Υπεύθυνος του Καρδιολογικού Τμήματος σε Μαιευτήριο της Αθήνας.

Από το 2017 είναι Επιστημονικός Συνεργάτης της Καρδιολογικής Κλινικής του Mediterraneo Hospital καθώς και του τμήματος Επεμβατικής Καρδιολογίας.

Ο κ. Ντούσικος είναι Επιστημονικός Συνεργάτης του Mediterraneo First Care από τον Δεκέμβριο του 2018.

Κλείστε το ραντεβού σας

Επικοινωνήστε με τη γραμματεία του Mediterraneo First Care για να ενημερωθείτε αναλυτικά για τις υπηρεσίες του Καρδιολογικού Τμήματος και να κλείσουμε το ραντεβού σας με τον κύριο Ντούσικο.

Τηλ.: 2109117900, 2109117921