Παιδιατρικό Τμήμα

Στόχος των ιατρών μας είναι η άμεση και στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος των μικρών μας ασθενών, με βάση τα νεότερα δεδομένα της παιδιατρικής.

Στόχος του Παιδιατρικού Ιατρείου του Mediterraneo First Care είναι η σωστή σωματική, ψυχική και πνευματική υγεία των παιδιών, μέσα από την έγκαιρη και έγκυρη ενημέρωση και συμβουλευτική των γονέων. Επιστημονικό προσωπικό υψηλής εμπειρίας και εκπαίδευσης παρέχει το πλήρες φάσμα υπηρεσιών πρωτοβάθμιας Παιδιατρικής, σε ένα ζεστό χώρο φτιαγμένο και διαμορφωμένο κατάλληλα για να αισθάνεται ευχάριστα το παιδί.

Σε συνεργασία με το Ιατρείο ΩΡΛ για παιδιά, την Παιδοδοντίατρο, το Ιατρείο Παιδικής & Εφηβικής Παχυσαρκίας, το Παιδο-ενδοκρινολογικό Ιατρείο και το Ιατρείο Παιδικού Διαβήτη, προσφέρουν ολοκληρωμένες υπηρεσίες πρωτοβάθμιας υγείας για το παιδί.

Επίσης, όλες οι απαιτούμενες εξετάσεις (αιμοληψία κ.λ.π.) και οι εμβολιασμοί πραγματοποιούνται άμεσα από εξειδικευμένο προσωπικό.

Στόχος των ιατρών μας είναι η άμεση και στοχευμένη αντιμετώπιση κάθε προβλήματος των μικρών μας ασθενών, με βάση τα νεότερα δεδομένα της παιδιατρικής και πάντα με επιστημονικά τεκμηριωμένες σύγχρονες μεθόδους.

 

Back to School!

Εν όψει της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς, το Mediterraneo First Care προσφέρει ολοκληρωμένα πακέτα εξετάσεων προληπτικού ελέγχου για παιδιά σε ειδική τιμή

 

Φροντίδα για το Παιδί

Στο Πολυϊατρείο Mediterraneo First Care έχουμε δημιουργήσει μία σύγχρονη δομή αφιερωμένη στη φροντίδα της υγείας και της ευημερίας των παιδιών και των εφήβων

Θέλετε να κλείσετε το ραντεβού σας;

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΑΣ